15.10.2012г.
През
този ден в общи линии се отдадохме на свободни занимания. Времето беше много
променливо. Ту валеше, ту грееше слънце и така до вечерта. В един от слънчевите
промеждутъци се качихме при басейните. Там разбира се беше такава лудница, че
яйце да хвърлиш нямаше къде да падне.
Най-накрая
си намерихме място в едно джакузи, но във вътрешния басейн.
След
това Вал отиде директно в сауната а аз се разходих из горните палуби да направя малко снимки.
След
обяд продължих с обхода на кораба но този път на долните палуби. За пореден път
се убедих, че никак не е лесно да стигнеш от точка А до точка Б. Благодарение
на това, че хората бяха предимно покрай басейните и вътрешността беше почти
празна, успях да обходя всичко на спокойствие и да се добера до места които
по-рано било заради навалицата, било заради това, че са страшно забутани не бях
видяла.
Днес
в програмата имаше Октобер фест, уроци по Ча-ча и мис Сплендида. Черешката на
тортата беше първата гала вечеря. Ние разбира се пропуснахме лудницата с
коктейла и снимките с капитана и категорично бяхме решили, че няма да отидем в
ресторанта, но все пак слязохме във фоайето точно когато първата смяна бяха на
вечеря а втората в театъра и беше сравнително спокойно. Направихме си снимки
при стълбите с камъните Сваровски и на Пиацета-та и след като се навечеряхме в
кафетарията Бора Бора на палуба 14 дойде време за шоуто в театъра.
Тук
е мястото да спомена, че за разлика от предните два кораба, тук сцената беше с
доста по големи възможности. Можеше да се върти и да се издига на различни
нива. Декорите също бяха по-хубави. И въпреки, че възможностите бяха използвани
максимално, хореографиите на програмите не бяха така интересни както предишните
пъти. Тази вечер гледахме Olympo 😉
Мислехме
след това да отидем в Aft
Longe
на палуба 7 да гледаме мис Сплендида, но после решихме, че понеже на другата
сутрин трябва да станем много рано в Тунис е по-добре да си легнем и да се
наспим. В кабината отново ни посрещна хавлиено животинче, което този път
оприличихме на коала 😊
Няма коментари:
Публикуване на коментар